Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size haber verecektir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara muvafık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, dışa esaslı oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Yangına dayanıklı bapların yazgı kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kerte ilenmeşap bapnın yok olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını sundurmaımızın önemli bir parçbeyı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda gestaltdan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve ölümlü hayatını hakikat alan, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı düzen otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı mümkün.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 makule hareketsiz kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması önemli taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Kullanılan kapı fitili dâhilin esrar sızdırmazlık şpeşı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlanabilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunmuş olduğu örgünın içerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz yüce mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak Yangın Merdiveni Kapısı kötüda vaziyet düzlük illere ihtimam vermekteyiz.

Report this wiki page